top of page

Zorgeloze realisatie van je nieuwe keuken

Bijgewerkt op: 20 dec. 2021

DPHOUSING in Antwerpen zorgt voor de complete renovatie van jouw keuken, van een doordacht ontwerp tot en met een vlotte realisatie. Neem zeker met ons contact op voor een afspraak.


Complete keukenrenovatie van a tot z


Heb je plannen om een nieuwe keuken te installeren? Schakel dan DPHOUSING in voor deze realisatie en maak je droomkeuken waar. Deze specialist op het gebied van renovaties en vooral van keukenrenovaties, is hiervoor beslist een betrouwbare partner. DPHOUSING biedt een compleet pakket diensten aan met ontwerp, planning en correcte opvolging inbegrepen. Op DPHOUSING kun je rekenen voor je volledige keukenrealisatie. Van sloop tot en met de volledige afwerking van je nieuwe keuken.


Je nieuwe keuken helemaal naar jouw wens


DPHOUSING zorgt er altijd voor dat je nieuwe keuken volledig op maat is van je wensen en budget. Zo is het mogelijk om een droomkeuken te realiseren, zonder dat je achteraf voor verrassingen komt te staan. Wil je graag de indeling en plaats van je keuken helemaal op de schop gooien? Dat is bij DPHOUSING geen enkel probleem. Het uitvoerende team, dat eveneens thuis is in ruwbouw, is daar perfect voor uitgerust. De creatie van een open keukenconcept met je woonkamer behoort ook zeker tot de mogelijkheden.


Bij DPHOUSING kun je vertrouwen op een goed doordacht ontworpen keuken. DPHOUSING biedt een ruim aantal opties aan met verschillende soorten afwerkingen en met diverse materialen (keramische tegels, vinylvloer, parket, enz). Wat het schilderwerk betreft, is er alle ruimte om je wensen waar te maken. Indien je wenst, kun je zelfs rekenen op een professioneel kleuradvies voor de perfecte afwerking van je nieuwe keuken.


Mooi ontwerp en efficiënte realisatie van je nieuwe keuken


Bij DPHOUSING uit Antwerpen kun je rekenen op een fijne samenwerking in het ontwerpen en realiseren van je nieuwe keuken. Met een degelijke voorbereiding en planning zorgt DPHOUSING al ruim 13 jaar voor de opvolging en efficiënte uitvoering van je nieuwe droomkeuken. DPHOUSING zorgt


er voor dat de tijd van uitvoering zo kort mogelijk wordt gehouden. Dit gebeurt ondermeer door een excellente voorbereiding en daar pluk jij de vruchten van.


Het team van DPHOUSING staat voor je klaar met deskundig advies en dit met één persoon als aanspreekpunt voor je volledige keukenproject. Daarmee bespaar je een hoop tijd en moeite.
Maak nu een afspraak om je nieuwe keuken uitvoerig te bespreken!

131 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page