top of page
DPHOUSING header verbouwing
Logo DP Housing

Ook je structurele verbouwing pakken we aan!

Je huis verbouwen?

Wij staan je bij van A tot Z bij je verbouwingswerken. Dat begint natuurlijk bij het concept en de bouwvergunning. Heb je nog geen ontwerp? Dan stellen wij je graag een van onze professionele architecten voor. Na de ontwerpfase gaan we voor jou aan de slag met het uitvoeringsdossier. Prijsbestek, materiaalkeuzes, planning, organisatie, ... wij maken je volledige verbouwingsproject concreet!

 

Niet alleen voor, maar ook tijdens de verbouwingen hoef je geen stress te ervaren. Zo nemen wij de kopzorgen graag van jou over om de nodige vergunningen en voorschriften aan te vragen en in te dienen. Doordat wij de werken coördineren, weten wij perfect welk document wanneer moet worden aangevraagd of ingediend, zodat je project zeker geen vertraging oploopt. Het is de bedoeling dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe thuis.

 

Dankzij onze persoonlijke begeleiding verlies ook jij het overzicht niet en ben je bovendien verzekerd van een stijlvol eindresultaat dat voor de volle 100% aan je wensen voldoet.

Achterbouw verbouwing woning Antwerpen

Misschien moeten wij eens praten?

Stuur ons een bericht via deze knop. Wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op voor het inplannen van een kennismakingsbezoek.

Verbouwingswerken door DPHousing in Deurne

Wil je elders wonen tijdens de verbouwing?

Wij helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe, tijdelijke huisvesting. Maar ook wanneer je de te verbouwen woning liever niet verlaat, denken wij met je mee en houden wij daar rekening mee in de planning. Op die manier maken we je verblijf thuis nog zo aangenaam mogelijk zonder dat de werken vertraging oplopen.

bottom of page