top of page
DPHOUSING header Facelift
Logo DP Housing

Enkel een keuken of badkamer renovatie?
Bij DPHOUSING te Deurne (Antwerpen) kun je terecht!

Facelift van 1 ruimte

Is enkel je keuken, badkamer of zolder toe aan een renovatie en hoef je dus maar één ruimte aan te pakken? Ook al renoveer je maar één kamer in huis, een goede voorbereiding blijft van cruciaal belang. Eerst en vooral moet je nieuwe keuken, badkamer, zolder ... helemaal laten aansluiten bij jouw stijl en wensen. Wij begeleiden jou daar graag in, en staan altijd klaar met het nodige advies in ontwerp-, materiaal- en kleurkeuze. En dat uiteraard allemaal met respect voor jouw budget.

Renovatie woonruimte_Wilrijk_Facelift van 1 ruimte

Renoveren zonder zorgen

Zolder laten renoveren door DP Housing Antwerpen

Het is voor ons zeer belangrijk dat je tijdens de renovatiewerken toch nog comfortabel thuis kunt wonen. Dat doen we onder meer op de volgende manieren:

  • Wij zorgen voor een duidelijke planning en coördinatie. De communicatie met ons vast team van ervaren vakmensen verloopt steeds zeer vlot, waardoor de werken zo efficiënt mogelijk verlopen en jij in geen tijd geniet van je vernieuwde ruimte.

  • De te renoveren ruimte wordt goed afgeschermd om te vermijden dat stofdeeltjes door het hele huis vliegen.

  • Al het materiaal dat we nodig hebben om de renovatie tot een goed einde te brengen, blijft in de te renoveren ruimte staan. Zo loop je in huis niet de hele tijd tegen rondslingerende dozen en gereedschapskisten.
     

Dat gebeurt uiteraard allemaal in samenspraak met jou, om jou het hoogst mogelijke comfort te bieden. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Of je nu gaat voor een gedeeltelijke renovatie, verbouwing of totaalrenovatie: je hebt bij DPHOUSING één aanspreekpunt bij wie jij met al je vragen terechtkunt.

Bij DPHOUSING renoveren we je badkamer met hoogwaardige materialen en zorgen we voor een professionele uitvoering.  Dit alles onder een persoonlijke begeleiding.

Lees meer…

Als specialist in complete keukenrenovaties realiseren we jouw droomkeuken met expertise en één aanspreekpunt.

Lees meer…

Haal alles uit jouw zolderruimte met DPHOUSING: experts in functionele en stijlvolle zolderrenovaties.

Lees meer…

Renovatie mogelijkheden

Je denkt eraan één ruimte te renoveren. Misschien moeten wij dan eens praten?

Laat gerust van je horen en wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op voor het inplannen van een kennismakingsbezoek.

bottom of page