top of page
DPHOUSING header Aanpak
Logo DP Housing

In 5 stappen naar een geslaagde
renovatie regio Antwerpen

1

Kennismaking

Alles begint voor ons bij een bezoek ter plaatse. Hier bespreken we je plannen, budget, aanpak, timing, mogelijkheden, enz. Een architect nodig ? Geen probleem. Wij brengen je graag in contact met een van de architecten uit ons netwerk.

2

Prijsofferte

Wanneer je overtuigd bent van ons concept, brengen we onze vakmensen (indien noodzakelijk) zelfs mee ter plaatse. Zij doen een grondige inspectie en opmeting van de ruimte/woning. Rond keuzes van materialen zullen wij jou persoonlijk begeleiden en zelfs een afspraak organiseren in een van onze toonzalen. Voor ons is het van groot belang om ruim voldoende aandacht te besteden aan deze fase. Wij stellen een offerte samen die volledig op maat is van jouw wensen en tegen een forfaitaire (vaste) prijs. Uiteraard kunnen we dit enkel realiseren mits een grondige voorbereiding van het gewenste project.

3

Planning

In deze fase wordt een concrete planning en timing uitgewerkt. Hier worden ook alle gekozen materialen concreet in bestelling geplaatst.

Het project wordt op de kaart gezet naar uitvoering toe!

4

Uitvoering van de werken

Tijdens de werken zien wij erop toe dat de gemaakte afspraken worden nagekomen en zorgen ervoor dat onze vakmensen – in de juiste volgorde – elkaar opvolgen. Door het organiseren van tussentijdse werfbezoeken verloopt de communicatie vlot. Uiteraard ben jij als opdrachtgever hierbij nauw betrokken.

Wij blijven beschikbaar voor jou. Zowel tijdens als na de werken.

Alle aanvragen rond mogelijke subsidie zullen we aanleveren en je hierin administratief helpen, indien je dit wenst.

Nazorg

5

Vertel ons alles over jouw renovatieplannen!
Neem contact met ons op voor een kennismakingsbezoek.

bottom of page