Schilderwerken
Neem liever een specialist onder de arm!
“De volledige renovatie van onze verdieping was een hele klus en DPHOUSING heeft hiervoor de juiste mensen in huis - het resultaat is spetterend ! ”
Erwin en Martine S. – SCHELLE
Meer referenties

Schilderwerken

Een frisse look in een mum van tijd

Wilt u uw woning opnieuw een frisse look geven, dan kan u zeker ook bij ons terecht. Zowel voor binnen- en buitenschilderwerken.

Nauwkeurig geschilderde gevel als visitekaartje van uw woning

De uitstraling van uw gevel is het eerste wat de buitenwereld ziet en het laat een belangrijke indruk bij bezoekers na. Een goed verzorgde en degelijk onderhouden gevel is van cruciaal belang voor de meerwaarde van uw woning. Wij leveren hierin professioneel werk en gebruiken materialen van de beste kwaliteit.

Uw gevel wordt eerst grondig gereinigd en voorbereid met de juiste producten. Dan pas krijgt hij zijn nieuwe verflaag. Hierdoor zal uw woning er weer als nieuw uitzien. Omdat uw gevel het visitekaartje van uw woning is, zorgen wij voor een perfecte afwerking van alle buitenschilderwerken.

Binnenschilderwerken met een prachtig resultaat

Wilt u niet de gevel maar wel de binnenmuren en plafonds een nieuwe uitstraling geven? Bespreek dan met ons uw wensen en de mogelijkheden. Want ook voor deze schilderwerken kan u bij ons terecht. Wanneer u uw huis in handen geeft van onze ervaren schilders, garanderen wij u een prachtig resultaat !

Professioneel kleuradvies van onze ervaren schilders

Al onze schilderwerken kunnen worden voorzien van een professioneel kleuradvies. Samen met de klant gaan we dan op zoek naar de mooiste oplossingen. Hiervan wordt zelfs een rapport afgeleverd met de kleuren die wij adviseren op basis van lichtmetingen, meubelen, interieur, enz. Onze erkende en ervaren schilders staan nadien klaar om deze visie te vertalen tot een uniek resultaat.

Contacteer ons voor advies op maat

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om uw plannen en ideeën te bespreken. Wij bekijken wat u juist nodig heeft en geven u uitgebreid advies en tips waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. Elk project is voor ons maatwerk waardoor we naar ieders wens en budget een oplossing uitwerken.

Contact Opnemen