Creatie van een open leefruimte

VOOR

Foto voor_keuken te Berchem

NA

Creatie van een open leefruimte

Dit gezin uit Berchem droomde er al enkele jaren van om de aparte keuken en woonkamer om te bouwen naar één gezellige leefruimte.

De nieuwe keuken met schiereiland kreeg een prominente en centrale positie in het geheel. Maar zeker ook de leeshoek, het TV meubel, de vloerverwarming en airconditioning dragen bij tot een ruimte waar het gezellig vertoeven is tijdens alle seizoenen van het jaar !

Alle binnenmuren van de vroegere keuken werden gesloopt en er werd een steunbalk geplaatst over de volledige breedte van de ruimte. Deze werd aan het zicht onttrokken door de constructie van een verlaagd plafond in de keuken.

Ook ‘onder de motorkap’ werd alles onder handen genomen. Zo werden bijvoorbeeld de elektrische kringen vernieuwd en voorzien van zuinige en (dimbare) LED spots. De volledige ruimte wordt voortaan verwarmd d.m.v. vloerverwarming en in de zomer gekoeld door een airconditioning installatie.

Het TV meubel met ingebouwde haard werd op maat ontworpen en gerealiseerd volgens de specifieke wensen van onze klant.

1/5