Ruwbouwwerken
Neem liever een specialist onder de arm!
“We zijn zeer tevreden met de totale make-over van ons gelijkvloers appartement” Kate en Dieter R. – Lier
Meer referenties

Ruwbouwwerken

Laat uw ruwbouwwerken in handen van een specialist

Hebt u plannen om een huis te bouwen, een aanbouw te plaatsen of wilt u in uw woning een steunmuur verwijderen en een draagbalk steken? Misschien bent u geneigd om de kleinere werken zelf uit te voeren? Laat u niet misleiden, dit soort bouwwerken moet aan bepaalde wettelijke normen voldoen en is niet zo eenvoudig uit te voeren. Laat dit over aan een professionele firma.

Uw ruwbouw is cruciaal

De ruwbouw is het skelet van uw woning. Als deze niet goed is uitgevoerd, loopt u het risico van onherstelbare schade of zelfs afkeuring van uw woning. Zo moet er bijvoorbeeld een degelijke fundering worden aangebracht. Er moet rekening gehouden worden met drainage. Het metselwerk van de muur moet volgens de normen zijn. Als er beton moet worden gegoten voor een vloerplaat, moet deze aan de nodige normen van stevigheid voldoen. Als er in de hoogte wordt gebouwd, moet er gebruik worden gemaakt van steigers, die op hun beurt aan de veiligheidsnormen moeten voldoen. Isolatie moet volgens de regels gebeuren en uw woning moet uiteindelijk winddicht zijn. Zo zijn er nog een hele reeks wettelijke vereisten waaraan uw bouw moet beantwoorden, zowel qua kwaliteit als qua veiligheid. Als professionele bouwfirma volgen wij deze wetgeving dagdagelijks op en weten wij exact hoe uw ruwbouw moet worden aangepakt.

Scherpe prijzen voor uw ruwbouwwerken

Als u een ruwbouw overweegt, neem dan met ons contact op via telefoon, mail of via het contactformulier op onze website. Wij bekijken wat u precies nodig heeft en u krijgt uitgebreid advies. Elk project is nieuw en wordt besproken van A tot Z. Uw ruwbouw wordt dus op maat uitgevoerd. Wij stellen mogelijkheden, tips en ideeën voor waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. Enkel de nodige werken worden uitgevoerd, zodat u geen nutteloze uitgaven doet. Zo kunt u soms met hetzelfde budget meer realiseren.

Kies zelf uw materialen voor uw ruwbouwwerken

Er worden met u afspraken gemaakt in de toonzaal om bijvoorbeeld gevelstenen, buitenschrijnwerk en dakpannen te kiezen. Ook hierin krijgt u professioneel advies qua kwaliteit, kleuren en stijl. Zo komt u uiteindelijk tot de perfecte woning voor u.

Eén aanspreekpunt voor uw bouwwerken

De planning en de uitvoering van de ruwbouw wordt uit uw handen genomen. U hoeft zich geen zorgen te maken, de opvolging gebeurt volgens plan. U heeft één aanspreekpunt voor het hele bouwwerk. Zo kunt u altijd terecht bij dezelfde persoon als u de stand van uw ruwbouw wenst te weten, als u vragen heeft of als er tijdens de bouw zaken moeten besproken worden. Ook na de werken blijven wij tot uw beschikking mocht u nog vragen hebben of als u bijvoorbeeld subsidies wilt aanvragen.

Contact Opnemen