Keukenrenovatie
Neem liever een specialist onder de arm!
“Het team van DPHOUSING heeft mijn badkamer omgetoverd tot een strakke, mooie en rustgevende plaats. Zalig om te kunnen genieten in dergelijke afwerking !” Roger P. – Hemiksem
Meer referenties

Keukenrenovatie

De renovatie van een keuken betekent niet zomaar even een paar nieuwe keukenkasten plaatsen. Er komt heel wat meer bij kijken. Eigenlijk begint u bij een keukenrenovatie volledig opnieuw van nul. Misschien liggen de leidingen van elektriciteit en water niet op de goede plaats. Misschien wilt u ook een nieuwe vloer leggen of moeten er pleisterwerken gebeuren? Doe het van de eerste keer goed en geef uw project in handen van een specialist.

De keukenrenovatie: een totaalproject

DPHousing is gespecialiseerd in het beheer van totaalrenovaties. Welke werken u ook wilt uitvoeren in uw keuken, DPHousing neemt de zorgen uit uw handen. In een eerste kennismaking bespreken wij samen met u wat uw wensen zijn en hoe wij deze voor u kunnen realiseren. Daarna krijgt u een zeer gedetailleerde prijsofferte en wij houden ons aan deze offerte. Uiteraard kunt u deze offerte nog altijd wijzigen. Van zodra u uw akkoord geeft, plannen wij de werkzaamheden in. Er worden data van uitvoering overeengekomen waarbij er rekening gehouden wordt met uw agenda. Bij de uitvoering coördineren wij de verschillende vakmensen en zorgen ervoor dat alles correct en op tijd uitgevoerd wordt. Uiteraard vinden wij nazorg ook belangrijk: wij helpen u bijvoorbeeld met de aanvraag van subsidies en geven u onder andere raad in het onderhoud van uw keuken. Als u dit hele project aan ons overlaat, heeft u een minimum aan zorgen en moet u uw keuken slechts een zo kort mogelijke periode missen.

Kies uw eigen stijl

Bij uw keukenrenovatie kiest u zelf hoe uw toekomstige keuken er zal uitzien. Naast de indeling, die u zelf kiest, kiest u ook de materialen, kleuren en stijl. Wij maken de nodige afspraken met verschillende showrooms. Zo kunt u uw keuken volledig afstemmen op de stijl van uw woning. Het is belangrijk dat u zich uiteindelijk goed voelt in uw nieuwe keuken. Het is een plaats waar u heel wat tijd zult in doorbrengen, en dit nog voor heel wat jaren.

U doet meer met minder

Wij bespreken met u wat u wenst en hoe u uw budget op de meest efficiënte manier kunt benutten. Wij bekomen voor u heel scherpe prijzen bij de vaklui waarmee we werken. Wij voeren ook geen nodeloze werken uit. Zo merken wij vaak dat klanten met hetzelfde budget extra werken kunnen laten uitvoeren.

De renovatie van een keuken: bekijk ervaringen van anderen

Als u tot de renovatie van de keuken wilt overgaan, bekijk dan eens in de referenties wat de ervaringen zijn van andere mensen. U zult merken dat wij, naast het installeren van uw keuken, ook vloeren, pleisterwerken en schilderwerken succesvol uitvoeren. Wilt u in uw huis nog meer uitvoeren dan een keukenrenovatie? Geen probleem. Wij luisteren naar uw wensen en voeren dit uit zoals u dit wenst.

Contact Opnemen