Gevelwerken
Neem liever een specialist onder de arm!
“De volledige renovatie van onze verdieping was een hele klus en DPHOUSING heeft hiervoor de juiste mensen in huis - het resultaat is spetterend ! ”
Erwin en Martine S. – SCHELLE
Meer referenties

Gevelwerken

De uitstraling van uw gevel is het eerste wat de buitenwereld ziet en het laat een indruk bij bezoekers na. Een goed verzorgde en degelijk onderhouden gevel is van cruciaal belang voor de waarde van uw huis. Het is mogelijk dat u grotere gevelwerken moet laten uitvoeren om uw gevel opnieuw zijn oorspronkelijke allure te geven. Of anderzijds kan schade aan de gevel ook leiden tot ernstige problemen, zoals bijvoorbeeld waterinsijpeling.

Bekijk daarom samen met ons wat er precies dient te gebeuren aan uw gevel !

Voor welke gevelwerken kunt u beroep op ons doen?

Hier vindt u een overzicht van een aantal soorten gevelwerken, dewelke wij u kunnen aanbieden. Voor al deze werken kunt u ons contacteren op ons telefoonnummer, via mail of via het invulformulier op onze website. Wij nemen snel contact met u op.

  • Gevelisolatie: Hoe meer u isoleert, hoe minder uw stookkosten worden. Zo kunt u uw gevel isoleren bijvoorbeeld door de spouwmuur te isoleren of door gevelisolatie langs de buitenkant te plaatsen. Wenst u langs de binnenzijde van de muur te isoleren? Ook dat kan.
  • Sierpleister: Uw muur krijgt een volledig nieuwe buitenlaag. U heeft keuze uit diverse types van afwerking.  Al of niet in combinatie met gevelisolatie.
  • Steenstrips: Dit zijn gedeeltelijke bakstenen die tegen de bestaande muur aangebracht worden en die er uiteindelijk uitzien als een nieuwe buitenmuur.
  • Nieuwe gevelsteen: Hiermee krijgt uw woning een totaal nieuwe buitenmuur. Ook deze nieuwe gevelstenen kunnen gecombineerd worden met muurisolatie.
  • Gevel restaureren: Loszittende of ontbrekende stenen worden gerepareerd, dakgoten en dakornamenten worden opgeknapt of vernieuwd.
  • Gevel schilderen: Uw gevel wordt eerst grondig gereinigd en krijgt een nieuwe verflaag. Uw gevel krijgt hierdoor opnieuw een perfect uitzicht. Al onze schilderwerken kunnen worden voorzien van een professioneel kleuradvies.

Hoe werken wij?

Er wordt een vrijblijvende afspraak met u gemaakt om te bespreken welke werkzaamheden  precies noodzakelijk zijn. U kiest zelf uw materialen en er wordt voor u voor de nodige afspraken in showrooms gezorgd. U krijgt van ons een gedetailleerde offerte en bij uitvoering zorgen wij voor een overzichtelijke planning. Het coördineren van de werkzaamheden laat u aan ons over, zodat u zich over de praktische aanpak geen zorgen hoeft te maken. Ook na de werken blijven wij beschikbaar voor al uw vragen.  Bovendien helpen wij u ook in het aanvragen van de subsidies (indien van toepassing).

Contact Opnemen