Binnenafwerking
Neem liever een specialist onder de arm!
“De samenwerking en uitvoering was TOP ” Jean W. – ANTWERPEN
Meer referenties

Binnenafwerking

Kies voor een professional voor uw binnenafwerking!
Hebt u een nieuwbouw of verbouwingen gepland en zoekt u iemand voor de binnenafwerking? Doe hiervoor beroep op een professioneel bedrijf. U krijgt uitgebreid advies over alle mogelijkheden voor uw woning. Wij bekijken samen met u welke vloeren, plafonds of gyprocwerken u wenst.

Kies voor duurzame binnenafwerking

U kiest de binnenafwerking van uw huis niet elke dag. Dit is een belangrijke keuze. Elke nieuwe binnenafwerking is een nieuw project en wordt anders aangepakt. Er worden voor u afspraken gemaakt in de showroom om uw materialen te kiezen. U kunt alle vragen stellen die u wenst en u krijgt raad op het gebied van stijl en kwaliteit. Gaat u voor gyproc of voor een spanplafond? Kiest u voor een gietvloer of hebt u liever tegels? Of gaat u voor een samengesteld parket of klikparket? Het zijn enkele van de vele mogelijkheden die met u kunnen besproken worden. Zo krijgt u inspiratie en nieuwe ideeën. Er wordt niet alleen naar de materialen gekeken, maar ook naar uw leefgewoonten en de samenstelling van uw gezin. Al deze punten spelen mee in uw uiteindelijke keuze. Welke binnenafwerking u ook kiest, er wordt enkel gewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Het is de bedoeling dat u nog lang tevreden bent over de binnenafwerking van uw woning.

Voordelige prijzen voor uw binnenafwerking

Doordat wij werken met eigen vakmensen en wij de planning volledig onder controle houden, kunt u uw werkzaamheden aan voordelige prijzen laten uitvoeren. Juist dankzij deze scherpe prijzen houdt u nog een gedeelte van uw budget over en kunt u dus meer realiseren.

Wat mag u verwachten?

Van zodra uw plannen concreet zijn, kunt u contact met ons opnemen per telefoon, mail of via het invulformulier op de website. Wij nemen uw plannen grondig door en u krijgt een uitgebreide offerte. Als u akkoord gaat, starten de werkzaamheden volgens de planning. Wij volgen de uitvoering nauwkeurig op. U hoeft zich niet om de uitvoering te bekommeren. In plaats van te moeten overleggen met verschillende vakmensen, krijgt u van ons één aanspreekpunt bij wie u op elk moment terecht kunt met uw vragen. Ook na de werkzaamheden blijven wij ter beschikking bijkomende vragen. Ook voor de aanvraag van subsidies kunt u bij ons terecht. Met andere woorden: u wordt persoonlijk en nauwgezet begeleid doorheen het hele bouwproces.

Contact Opnemen