top of page
DPHOUSING header Totaalrenovatie
Logo DP Housing

Jouw totaalrenovatie
in Deurne, regio Antwerpen

Totaalrenovatie

Is een groot deel van of zelfs je volledige interieur aan vernieuwing toe? Dan sta jij voor heel wat beslissingen: Voor welke materialen zal je kiezen, welke kleuren moet je gebruiken, hoe maak je van de verschillende ruimtes een mooi geheel...? Zie je door het bos de bomen niet meer? Wij staan je bij van A tot Z: Zonder je budget uit het oog te verliezen, geven wij advies over het concept, het materiaal en de kleurkeuze. Zo creëren we samen een interieur waarin jij je volledig thuis zult voelen.

Maar daar stopt het niet: Ook tijdens de renovatiewerken hoef jij je nergens zorgen over te maken. Dankzij de grondige voorbereiding van de renovatie, die tot in de puntjes gepland is, verlopen de werken heel vlot. Bovendien volgen wij de planning op de voet en coördineren het hele renovatieproject voor jou. Zo is de juiste vakman op het juiste moment op de juiste plaats.

Voorbeeld renovatie interieur door DP Housing te Deurne

Een totaalrenovatie is wat je zoekt?  Dan moeten wij eens praten!

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op om een kennismakingsbezoek in te plannen.

Keuken renovatie woning Antwerpen

Waar verblijf jij tijdens de renovatiewerken?

Dat is uiteraard je eigen keuze. Zo hebben wij de nodige contacten om je tijdelijk een andere huisvesting aan te bieden, indien je graag in alle rust thuiskomt. Maar ook als je liever in je eigen woning blijft, richten wij de planning van de werken zo in om dat voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. En zo geniet je voor je het weet – en zonder stress of kopzorgen – van je nieuwe interieur, je nieuwe thuis.

bottom of page