Uw vakman in totaalrenovaties
Neem liever een specialist onder de arm!
"De oude mazoutinstallatie werd zeer netjes opgeruimd en in minder dan drie dagen had ik een mooie werkende centrale verwarming op aardgas ! " Mevr Demeyer E. - BORGERHOUT
Meer referenties

Uw vakman in totaalrenovaties

Heeft u al kennis gemaakt met de uitstekende service van DPHousing? Wij zijn namelijk dé specialist in totaalrenovaties. Gedurende heel het traject zijn wij uw aanspreekpunt, waardoor een zeer persoonlijke aanpak gegarandeerd is. Naast een totaalrenovatie voeren wij nog vele andere projecten uit. Van isolatie tot gevelrenovaties, dakwerken en interieurinrichting, en van centrale verwarming tot elektriciteit en pleister- en schilderwerken. Bent u benieuwd wat wij voor u allemaal kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Totaalrenovatie in een uitstekende kwaliteit!

Zoekt u een ervaren en professionele partij die uw totaalrenovatie snel en vakkundig kan uitvoeren? Dan bent u bij DPHousing aan het juiste adres. Bij ons kunt u steeds rekenen op persoonlijke begeleiding, planning en coördinatie. Wij luisteren naar al uw wensen en noden en leveren bovendien steeds weer vakkundig maatwerk af. Iedere klant en ieder project is immers anders. Bij ons staat een goede service en kwaliteit steeds centraal. Wij regelen alles voor u, van A tot Z. Op deze manier nemen wij gegarandeerd al uw zorgen betreffende uw totaalrenovatie uit handen! Bij ons kan u terecht voor alle projecten:

  • Badkamerrenovatie
  • Interieur inrichting
  • Keuken realisatie
  • Gevelwerken
  • Ruwbouwwerken
  • Vloer- en gyprocwerken
  • Maatkasten
  • Dakwerken
  • Schilderwerken

DPHousing, uw renovatiepartner !

Uw totaalrenovatie vergt een aantal belangrijke beslissingen. Alle werken moeten steeds tot in detail worden voorbereid en gaan uiteraard gepaard met een aantal belangrijke keuzes die u dient te maken. Vanzelfsprekend beschikt niet iedereen over voldoende tijd of kennis om dit in eigen handen te nemen. Bij ons mag u rekenen op een professionele uitvoering en zeer persoonlijke begeleiding van uw totaalrenovatie. Wij staan bekend om onze intense service en persoonlijke aanpak. Bovendien komt u nooit voor verrassingen te staan, wij bieden namelijk steeds een vaste en correcte prijs.

Neem contact op voor advies op maat!

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en naar wat wij allemaal in huis hebben om uw totaalrenovatie te doen slagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Klik op de contactbutton onderaan de pagina en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wij komen vervolgens graag bij u langs voor een vrijblijvend bezoek om al uw wensen in verband met uw totaalproject renovatie in de regio Antwerpen te bespreken. DPHousing is uw renovatiepartner met één aanspreekpunt!

Contact Opnemen