Totaalrenovaties
Neem liever een specialist onder de arm!
“De volledige renovatie van onze verdieping was een hele klus en DPHOUSING heeft hiervoor de juiste mensen in huis - het resultaat is spetterend ! ”
Erwin en Martine S. – SCHELLE
Meer referenties

Totaalrenovaties

Een totaalrenovatie zegt het: het is een renovatie op verschillende domeinen. Er komt heel wat bij kijken: zowel praktisch als administratief is het een hele opgave. Misschien heeft u de tijd of de ervaring niet? En weet u niet goed waar u welke vakman moet zoeken? Maak kennis met de uitstekende service van DPHousing. Wij zijn dé specialist in totaalrenovaties. Gedurende heel het traject zijn wij uw aanspreekpunt, waardoor een zeer persoonlijke aanpak gegarandeerd is. Naast een totaalrenovatie voeren wij nog vele andere projecten uit. Van isolatie tot gevelrenovaties, dakwerken en interieurinrichting, en van centrale verwarming tot elektriciteit en pleister- en schilderwerken. Bent u benieuwd wat wij voor u allemaal kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Totaalrenovatie: wat houdt dit in?

Elke renovatie heeft een andere omvang. Ofwel vernieuwt u een gedeelte van uw huis, ofwel pakt u heel uw woning aan: de totaalrenovatie. Daarom zijn wij ook op heel wat gebieden werkzaam: badkamer, interieur en keuken bijvoorbeeld. Dit kan voor u vernieuwd worden waardoor u weer trots kan op een hedendaags interieur. Ook grotere werken zoals gevelwerken, vloeren, gyproc en dakwerken kunnen voor u aangepakt worden. Hebt u graag kasten op maat gemaakt of moet u schilderwerken laten uitvoeren? Ook dat kan voor u gerealiseerd worden. Hebt u nog andere zaken die bij uw totaalrenovatie horen? Grote of kleine werken, binnen- of buitenwerk: deze worden door professionele vakmensen uitgevoerd. Laat ons uw plannen weten, wij geven u graag advies hierover. Samen maken we van uw huidige woning een nieuwe thuis waar u nog jarenlang plezier zult van hebben.

Hoe kan u geholpen worden met uw totaalrenovatie?

Als u aan een volledige renovatie van uw woning denkt, is de allereerste stap de kennismaking. U kunt dit eenvoudig doen via het contactformulier op onze website. Na de eerste kennismaking wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen zodat er van bij het begin meegedacht worden aan uw project. U krijgt raad en ideeën waar u misschien zelf nog niet had aan gedacht. Daarna wordt er bekeken of u een architect nodig heeft en wordt er indien nodig één voorgesteld aan u. Dan krijgt u van ons uitgebreide prijsoffertes. Wij betrekken hierbij onze vakmensen uit diverse domeinen. U kiest zelf de materialen en de uitvoering: vloeren, sanitair, verwarming, enz. Wij stellen de planning van de totaalrenovatie op en houden hierbij rekening met uw agenda. De uitvoering van de werken staat onder onze controle en wij volgen hierbij strikt de planning. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van het verloop. Eens de werken gedaan zijn, staan wij natuurlijk nog te uwer beschikking voor nazorg. Zo kunt u bijvoorbeeld via ons subsidies aanvragen voor de uitgevoerde werken, indien van toepassing. Wij geven u graag raad en beantwoorden al uw vragen.

Totaalrenovatie aan correcte prijzen

Als ondernemer kunnen er bij onze leveranciers scherpe prijzen afdwingen. Dat vertaalt zich ook in onze offertes aan u. Daarnaast wordt er ook raad geven en mogelijkheden voorgesteld aan zaken waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. Zo worden er bijvoorbeeld geen afbraak- of verbouwingswerken uitgevoerd als dit niet nodig is. Op deze manier kunnen er meer werken uitgevoerd worden voor hetzelfde budget dat u eerst voor ogen had.

DPHousing, uw renovatiepartner !

Uw totaalrenovatie vergt een aantal belangrijke beslissingen. Alle werken moeten steeds tot in detail worden voorbereid en gaan uiteraard gepaard met een aantal belangrijke keuzes die u dient te maken. Vanzelfsprekend beschikt niet iedereen over voldoende tijd of kennis om dit in eigen handen te nemen. Bij ons mag u rekenen op een professionele uitvoering en zeer persoonlijke begeleiding van uw totaalrenovatie. Wij staan bekend om onze intense service en persoonlijke aanpak. Bovendien komt u nooit voor verrassingen te staan, wij bieden namelijk steeds een vaste en correcte prijs.

Klanten tevreden? Dan zijn wij ook tevreden.

Kijk eens even bij de referenties. Onze klanten vertellen over de projecten die voor hen zijn uitgevoerd. U vindt er projecten zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een oprit, het volledig vernieuwen van een verdieping, een gevelrenovatie of het installeren van een mooie keuken met kookeiland. Het zijn maar enkele voorbeelden uit onze realisaties. Bent u tevreden over uw eigen totaalrenovatie die u samen met ons deed? Laat het ons dan ook weten. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Bekijk onze referenties            Neem contact op

Totaalrenovatie in een uitstekende kwaliteit!

Zoekt u een ervaren en professionele partij die uw totaalrenovatie in de regio Antwerpen snel en vakkundig kan uitvoeren? Dan bent u bij DPHousing aan het juiste adres. Bij ons kunt u steeds rekenen op persoonlijke begeleiding, planning en coördinatie. Wij luisteren naar al uw wensen en noden en leveren bovendien steeds weer vakkundig maatwerk af. Iedere klant en ieder project is immers anders. Bij ons staat een goede service en kwaliteit steeds centraal. Wij regelen alles voor u, van A tot Z. Op deze manier nemen wij gegarandeerd al uw zorgen betreffende uw totaalrenovatie uit handen! Bij ons kan u terecht voor alle projecten:

  • Badkamerrenovatie
  • Interieur inrichting
  • Keuken realisatie
  • Gevelwerken
  • Ruwbouwwerken
  • Vloer- en gyprocwerken
  • Maatkasten
  • Dakwerken
  • Schilderwerken

Neem contact op voor advies op maat!

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en naar wat wij allemaal in huis hebben om uw totaalrenovatie te doen slagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Klik op de contactbutton onderaan de pagina en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wij komen vervolgens graag bij u langs voor een vrijblijvend bezoek om al uw wensen in verband met uw totaalproject renovatie in de regio Antwerpen te bespreken. DPHousing is uw renovatiepartner met één aanspreekpunt!

Neem contact op