Achterbouw gerenoveerd in centrum Antwerpen

VOOR

Foto voor_keuken te Berchem

NA

Achterbouw gerenoveerd in centrum Antwerpen

Wat begon als een gewone keukenrenovatie groeide tijdens het project uit tot een stijlvolle metamorfose van in- en exterieur. Het resultaat is een geslaagde verbouwing met gedurfde combinaties van kleuren en materialen. Het geheel voldoet perfect aan de hedendaagse normen.

Alles werd gerealiseerd met een gecontroleerd budget.

Onze architect tekende het plan voor de nieuwe achterbouw. Het oude buitenschrijnwerk werd vervangen door een goed geïsoleerd dak met aangepaste plafondhoogte en met moderne aluminium ramen. De connectie met de exotische stadstuin wordt hierdoor optimaal benut.

De achtergevels werden geïsoleerd. De bovenverdiepingen werden bekleed met Cembritplaten. Beneden werd gekozen voor een warme, houten gevelbekleding. In de nieuwe keuken werden ook alle leidingen vernieuwd en werd een andere vloer gelegd.

Voor de afwerking werd een niet-standaard houten werkblad op maat gemaakt. De spatwanden werden bekleed met zwarte zelligetegels. De terracottakleurige muurverf maakt het geheel compleet.

1/4