Totaalprojecten renovatie Antwerpen
Neem liever een specialist onder de arm!
“Onze oprit was dringend aan vervanging toe en DPHOUSING heeft hier exellent voor gezorgd - Het werden betonklinkers volgens het verband: OUD LIER”
Rita en Willy M. – MORTSEL
Meer referenties

Totaalprojecten renovatie Antwerpen

Wilt u diverse renovatiewerkzaamheden laten uitvoeren door een vakkundige, betaalbare en professionele renovatiepartner? Maak dan kennis met DPHousing, uw specialist in totaalprojecten op het gebied van renovatie in Antwerpen.

Bij ons kunt u rekenen op een professionele uitvoering en zeer persoonlijke aanpak van uw renovatieproject. Wij begeleiden u van A tot Z met maatwerk en topkwaliteit, tegen een correcte prijs. Of het nu gaat om uw badkamer, keuken, zolder, dak, ramen of deuren; DPHousing maakt al uw wensen waar!

Renovatieprojecten in Antwerpen; DPHousing levert totaaloplossingen

Totaalprojecten zijn onze specialiteit. Wanneer u kiest om uw renovatieprojecten uit te laten voeren door DPHousing, kunt u rekenen op volledige begeleiding, planning en coördinatie. Wij zijn uw enige aanspreekpunt voor het gehele (renovatie)project zijn. Dit maakt maatwerk en een persoonlijke aanpak mogelijk, en zorgt er bovendien voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

DPHousing is inzetbaar voor een breed scala aan (grotere) projecten of combinaties van projecten. Van gevelrenovaties en isolatie tot het plaatsen van ramen en deuren en van interieurinrichting tot dakwerken en uiteraard het realiseren van een nieuwe keuken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons!

De kracht van DPHousing

  • Professionele aanpak;
  • Kwaliteit is prioriteit;
  • Maatwerk oplossingen voor iedere klant, iedere wens en ieder budget;
  • Persoonlijke service;
  • Totaaloplossingen, wij begeleiden u van A tot Z;
  • Geen verrassingen: wij stellen vooraf een vaste, correcte prijs vast;
  • Vast team met ervaren vakmensen.

 

Contacteer DPHousing

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie? Schroom dan niet DPHousing te contacteren! Bij ons beginnen alle projecten met een (vrijblijvend) bezoek ter plaatse. Hier bespreken we uw plannen, budget, aanpak, timing, mogelijkheden, enzovoorts.

Zo weten we zeker dat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Gedurende het project kunt u continu rekenen op transparante en duidelijk communicatie. Maar ook na afloop van het project blijven wij beschikbaar. Voor totaalprojecten op het gebied van renovatie in Antwerpen is DPHousing UW partner!

Contact Opnemen