Renovatiewerken in Antwerpen
Neem liever een specialist onder de arm!
“De samenwerking en uitvoering was TOP ” Jean W. – ANTWERPEN
Meer referenties

Renovatiewerken in Antwerpen

U denkt aan renovatiewerken in Antwerpen of omgeving? DPHousing is één van de weinige renovatiefirma’s die van bij het begin tot op het einde uw project niet alleen uitvoert maar ook degelijk opvolgt. Al bij de eerste afspraak krijgt u advies en wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwe producten en mogelijkheden. Zo doet u ideeën op waar u zelf nog niet aan dacht. En het gebeurt dikwijls dat u uiteindelijk met een kleiner budget veel meer kunt doen in uw renovatieproject in Antwerpen. Denk goed na vooraleer u zelf van start gaat! Samen met een professioneel bedrijf hebben uw renovatieplannen meer kans op slagen!

Uw renovatiewerken in Antwerpen: binnenwerken

Zowel voor kleine als voor grote verbouwingswerken kunt u beter een renovatiefirma inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan uw badkamerrenovatie of het installeren van uw keuken. Natuurlijk kunt u dit zelf doen, maar onderschat deze werken niet! Het is precisiewerk en er kan altijd iets mislopen. Er komt namelijk heel wat vakwerk bij kijken: loodgieterij en elektriciteit bijvoorbeeld. En misschien wilt u ook een nieuw plafond. En wat denkt u van vloer- en gyprocwerken of het installeren van maatkasten? U moet al heel wat ervaring hebben om deze verbouwingswerken goed te doen.

Uw renovatiewerken in Antwerpen: buitenwerken

Voor grote vernieuwingen aan uw woning heeft u professioneel materiaal nodig. Denk bijvoorbeeld aan het metsen van muren bij ruwbouwwerken, dak- of gevelwerken. Het is vaak goedkoper om de werken te laten uitvoeren dan materiaal te moeten gaan huren. Het huren van een steiger of ladderlift, drilboor of graafmachine voor het leggen van afvoerbuizen: alles bij elkaar gaat het om een groot budget. Alle degelijke renovatiebedrijven hebben dit materiaal gewoon voorhanden: het is een onderdeel van hun werk.

Vraag uw offerte aan

Doe-het-zelf of laten doen?

Misschien heeft u weinig tijd en komt u niet toe aan uw renovatiewerken in Antwerpen. Bent u bezig uw interieur aan het inrichten of moeten er dringend schilderwerken gebeuren? Vaak stelt u het uit, maar na een tijd lijken de werken in uw ogen een onoverkomelijk geheel. Deze ingrepen zijn vaak snel en vrij goedkoop uitgevoerd door een professioneel bedrijf. Wacht niet te lang en kies voor een verbouwingsbedrijf.

Waar kunt u terecht voor uw verbouwingen in Antwerpen?

Een goed bedrijf maakt duidelijke afspraken van bij het begin. Het begint met een vrijblijvend bezoek waarbij het hele project besproken wordt. Dan volgt een gedetailleerde offerte die natuurlijk nog aangepast kan worden aan u wensen. Bij akkoord worden de werken zo snel mogelijk en binnen een afgesproken periode uitgevoerd. Na de uitvoering kunt u nog altijd terecht bij de uitvoerder voor advies of voor het aanvragen van subsidies bijvoorbeeld. DPHousing doet dit allemaal voor u. Voor een afspraak en/of een offerte contacteert u hen via het contactformulier op de website. Dit is alvast de eerste stap in uw verbouwingswerken in Antwerpen. Samen maakt u van uw project een groot succes!

Contact Opnemen