Renovatiebedrijf Antwerpen
Neem liever een specialist onder de arm!
“DPHOUSING belooft haar klanten een renovatieproject met kwalitatieve aannemers voor een correcte prijs. Wij hebben dit al twee keer mogen ervaren. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak. DPHOUSING houdt rekening met de noden van de klant. De resultaten mogen gezien worden!’ Ronny en Sylvana V. – Antwerpen
Meer referenties

Renovatiebedrijf Antwerpen

Bent u op zoek naar een renovatiebedrijf in Antwerpen dat vakkundig, snel en professioneel te werk gaat? Die uw wens centraal stelt? Die ervoor zorgt dat u slechts één aanspreekpunt heeft gedurende het gehele renovatieproject? Dan bent u bij DPHousing aan het juiste adres.

Wij begeleiden u van A tot Z met maatwerk en topkwaliteit, tegen een correcte prijs. Of het nu gaat om uw keuken, badkamer, ramen, deuren, zolder of dak; DPHousing maakt al uw wensen waar!

Renovatiebedrijf inzetbaar voor een breed scala aan projecten in Antwerpen

DPHousing is inzetbaar voor een breed scala aan projecten of combinaties van projecten. Totaalprojecten zijn immers onze specialiteit. Wanneer u kiest voor DPHousing, kunt u rekenen op volledige begeleiding, planning en coördinatie. Wij zijn uw enige aanspreekpunt voor het gehele project zijn.

Dit maakt maatwerk en een persoonlijke aanpak mogelijk, en zorgt er bovendien voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hieronder een greep uit ons aanbod:

 

Contacteer DPHousing

Met DPHousing kunt u rekenen op een professionele aanpak. Door een grote waaier aan materiaalkeuzes en technieken bieden wij voor iedere wens en ieder budget passende oplossingen. En omdat wij een vaste, correcte prijs bieden, weet u met DPHousing waar u aan toe bent!

Wilt u meer informatie? Contacteer ons gerust. Bij ons beginnen alle projecten met een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Zo weten we zeker dat we u optimaal van dienst kunnen zijn als renovatiebedrijf in Antwerpen! We voeren werken uit in de buurt van onder andere Hove, Edegem, Wijnegem, Borsbeek, …

Contact Opnemen