Renovatie van uw badkamer in Antwerpen
Neem liever een specialist onder de arm!
"De oude mazoutinstallatie werd zeer netjes opgeruimd en in minder dan drie dagen had ik een mooie werkende centrale verwarming op aardgas ! " Mevr Demeyer E. - BORGERHOUT
Meer referenties

Renovatie van uw badkamer in Antwerpen


Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Wilt u weer kunnen genieten en ontspannen in een heerlijk bad? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? DPHousing zorgt voor de renovatie van uw badkamer in Antwerpen. Wij zijn een ervaren partij die uw badkamer snel en vakkundig omtoveren tot een fijne plek, volledig naar uw wensen.

Wanneer wij een project voor u uitvoeren, kunt u rekenen op uitstekende begeleiding van A tot Z. Niet voor niets staat DPHousing bekend om haar totaaloplossingen. Voor een professionele partij in badkamerrenovaties rondom Antwerpen moet u bij DPHousing zijn!

Ervaren partner voor badkamerrenovatie in Antwerpen

Iedere klant, ieder project en iedere situatie is uniek. Wij luisteren graag naar uw wensen, adviseren waar mogelijk en komen zo tot de perfecte oplossing voor uw renovatieproject. Maatwerk is waar wij naar streven! Met onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij de renovatie van uw badkamer in Antwerpen professioneel en vakkundig uitvoeren. Kwaliteit is immers onze prioriteit. En omdat wij een vaste en correcte prijs bieden komt u met DPHousing nooit voor verrassingen te staan!

Een greep uit het aanbod van DPHousing

  • Ramen en deuren;
  • Gevelrenovatie en isolatie;
  • Dakwerken;
  • Sanitaire installaties;
  • Centrale verwarming;
  • Vloeren en wandbetegeling;
  • Interieurinrichting;
  • Gypnoc-, pleister- en schilderwerken.

 

Meer informatie over DPHousing?

DPHousing is gedurende het gehele traject uw enige aanspreekpunt. Dit zorgt voor een hoge betrokkenheid en een persoonlijke aanpak. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Klik op de contactbutton hieronder en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Vervolgens komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend, gratis bezoek om al uw wensen rondom de renovatie van uw badkamer in Antwerpen te bespreken!
 
Contact Opnemen