Wat bieden wij u? Ons Concept
WAT BIEDEN WIJ U ? ONS CONCEPT
“Het team van DPHOUSING heeft mijn badkamer omgetoverd tot een strakke, mooie en rustgevende plaats. Zalig om te kunnen genieten in dergelijke afwerking !” Roger P. – Hemiksem
Meer referenties

Wat bieden wij u? Ons Concept

DPHousing verzorgt uw volledige renovatie, en tegen een correcte prijs!

Uw renovatieproject vergt een aantal belangrijke beslissingen. Deze werken moeten goed dphousingworden voorbereid en gaan uiteraard gepaard met een aantal keuzes die u dient te maken. Vaak heeft men niet de tijd (of de ervaring) om dit in eigen handen te nemen.

Bij ons mag u rekenen op een professionele uitvoering en zeer persoonlijke begeleiding van uw renovatieproject. DPHousing staan bekend om zijn intense service en persoonlijke aanpak.

Elk project is voor ons maatwerk

Elke klant is uniek. Elk project is anders. Wij luisteren naar uw wensen en noden en leveren hierin maatwerk. Door een grote waaier aan materiaalkeuzes en technieken, kunnen wij u verschillende stijlen en budgetlijnen aanbieden. Wij werken enkel met ons vast team vakmensen. Kwaliteit is voor ons prioriteit! Met deze ervaren vakmensen zorgen wij voor een uitstekende uitvoering van de werken, uiteraard met de nodige garanties.

Hoe gaan we praktisch te werk?

  1. Kennismaking. Alles begint voor ons bij een (vrijblijvend) bezoek ter plaatse. Hier bespreken we uw plannen, budget, aanpak, timing, mogelijkheden, enz. Heeft u een architect nodig voor uw plannen ?
    Geen probleem. Indien u zelf nog geen architect heeft aangesteld, zullen wij u graag in contact brengen met een van de architecten uit ons netwerk.
  2. Prijsofferte(s). Wanneer u overtuigd bent van ons concept, brengen we onze vakmensen (indien noodzakelijk) zelfs mee ter plaatse. Zij doen een grondige inspectie en opmeting van de ruimte/woning. Rond keuzes van materialen zullen wij u persoonlijk begeleiden en zelfs afspraak voor u maken in een van onze toonzalen. Voor ons is van groot belang om ruim voldoende aandacht te besteden aan deze fase. Wij stellen voor u een offerte samen die volledig op maat is van uw wensen en tegen een forfaitaire (vaste) prijs. Uiteraard kunnen we dit enkel realiseren mits een grondige voorbereiding van uw project.
  3. Planning. In deze fase wordt een concrete planning en timing voor u uitgewerkt en worden alle materialen in bestelling geplaatst. Het project wordt concreet op de kaart gezet naar uitvoering toe !
  4. Uitvoering van de werken. Tijdens de werken zien wij erop toe dat de afspraken worden nagekomen.We zorgen ervoor dat al onze vaklui – in de juiste volgorde – elkaar opvolgen en dat de uitvoering van uw werken zo vlot mogelijk verlopen én volgens de afgesproken timing.
  5. Nazorg. Wij blijven beschikbaar. Zowel tijdens als na de werken. Advies en aanvragen rond subsidie zullen wij – na de oplevering van de werken – samen met u overlopen en hiervoor de nodige documenten aanleveren en administratief begeleiden.