Keukenrenovatie Deurne
Neem liever een specialist onder de arm!
“De aanleg van de gepolierde betonvloer, zowel binnen als buiten, werd het exact wat we in gedachten hadden. Mooi en professioneel geplaatst en niet te duur!” Koen V. – Brecht
Meer referenties

Keukenrenovatie Deurne

Wilt u uw keukenrenovatie in Deurne laten uitvoeren door een vakkundige en betrouwbare partner? Wilt u dat er écht naar uw wens en behoeften geluisterd wordt, zodat u het project van uw dromen kan realiseren? En wilt u slechts één aanspreekpunt gedurende het gehele renovatieproject? Maak dan kennis met DPHousing! Wij begeleiden u van A tot Z met gedurende heel het project tegen een scherpe prijs.

Onze kwaliteiten

Wij staan bekend voor onze intense service en persoonlijke aanpak. Daarnaast kan u uiteraard nog een aantal dingen van ons verwachten:

  • Vast team met ervaren vakmensen;
  • Geen verrassingen: wij stellen vooraf een vaste, correcte prijs vast;
  • Totaaloplossingen, wij begeleiden u van A tot Z;
  • Persoonlijke service;
  • Maatwerk oplossingen voor iedere klant, iedere wens en ieder budget;
  • Kwaliteit is prioriteit.
  • Professionele aanpak;

Een uitgebreid aanbod op maat

Naast keukenrenovaties zijn wij ook gespecialiseerd in zeer uiteenlopende projecten of combinaties van projecten. Van schilderwerken tot het plaatsen van ramen en deuren en van interieurinrichting tot vloeren- en wandbetegeling en het realiseren van een nieuwe badkamer. Als u kiest voor de vakkundige service van DPHousing, kunt u rekenen op volledige begeleiding, planning en coördinatie. Wij maken maatwerk mogelijk, en zorgen er bovendien voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Zin om uw plannen te bespreken met ons? Neem contact op via onderstaande knop.

Neem contact op met uw specialist!

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Wij starten alle projecten met een bezoek ter plaatsen. Zo kunnen we duidelijk de mogelijkheden, plannen, budget, timing, aanpak, enzovoorts met u bespreken. DPHousing maakt al uw wensen op het gebied van keukenrenovatie in de regio Deurne waar!

Contact Opnemen