Keukenrenovatie Antwerpen
Neem liever een specialist onder de arm!
“DPHOUSING belooft haar klanten een renovatieproject met kwalitatieve aannemers voor een correcte prijs. Wij hebben dit al twee keer mogen ervaren. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak. DPHOUSING houdt rekening met de noden van de klant. De resultaten mogen gezien worden!’ Ronny en Sylvana V. – Antwerpen
Meer referenties

Keukenrenovatie Antwerpen

Wilt u uw keukenrenovatie in Antwerpen laten uitvoeren door een vakkundige en betaalbare partner? Wilt u slechts één aanspreekpunt gedurende het gehele renovatieproject? En wilt u dat er écht naar uw wens geluisterd wordt, zodat de keuken van uw dromen gerealiseerd wordt? Dan bent u bij DPHousing aan het juiste adres. Wij begeleiden u van A tot Z met maatwerk en topkwaliteit, tegen een correcte prijs, bij de renovatie van uw keuken in Antwerpen.

Waarom DPHousing voor de renovatie van uw keuken in Antwerpen?

  • Vast team met ervaren vakmensen;
  • Professionele aanpak;
  • Maatwerk oplossingen voor iedere klant, iedere wens en ieder budget;
  • Totaaloplossingen, wij begeleiden u van A tot Z;
  • Persoonlijke service;
  • Geen verrassingen: wij stellen vooraf een vaste, correcte prijs vast;
  • Kwaliteit is prioriteit.

Keukenrenovaties en meer in regio Antwerpen

Naast keukenrenovaties zijn wij inzetbaar voor een breed scala aan projecten of combinaties van projecten. Totaalprojecten zijn immers onze specialiteit. Van schilderwerken tot het plaatsen van ramen en deuren en van interieurinrichting tot vloeren- en wandbetegeling en het realiseren van een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken.

Wanneer u kiest voor DPHousing, kunt u rekenen op volledige begeleiding, planning en coördinatie. Wij zijn uw enige aanspreekpunt voor het gehele renovatieproject zijn. Dit maakt maatwerk en een persoonlijke aanpak mogelijk, en zorgt er bovendien voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk hier onze realisaties.

Keukenrenovatie in Antwerpen? Contacteer DPHousing

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor uw keukenrenovatie en meer? Aarzel dan niet DPHousing te contacteren! Bij ons beginnen alle projecten met een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Hier bespreken we uw plannen, budget, aanpak, timing, mogelijkheden, enzovoorts. Zo weten we zeker dat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Gedurende het project kunt u continu rekenen op transparante en duidelijke communicatie. Maar ook na afloop van het project blijven wij beschikbaar.

DPHousing maakt al uw wensen op het gebied van keukenrenovatie in Antwerpen waar!

Contact Opnemen