Badkamerrenovatie in Wijnegem
Neem liever een specialist onder de arm!
“Het team van DPHOUSING heeft mijn badkamer omgetoverd tot een strakke, mooie en rustgevende plaats. Zalig om te kunnen genieten in dergelijke afwerking !” Roger P. – Hemiksem
Meer referenties

Badkamerrenovatie in Wijnegem

Zoekt u een ervaren en professionele partij die uw badkamerrenovatie in Wijnegem snel en vakkundig kan uitvoeren? Dan bent u bij DPHousing aan het juiste adres. Bij ons kunt u steeds rekenen op volledige begeleiding, planning en coördinatie. Wij luisteren naar al uw wensen en noden en leveren bovendien ook vakkundig maatwerk. Iedere klant en ieder project is immers anders. Bij ons staat een goede service en kwaliteit steeds centraal. Wij regelen alles voor u, van A tot Z, bij uw badkamerrenovatie in Wijnegem!

De specialist in totaalrenovaties

Heeft u al kennis gemaakt met DPHousing? Wij zijn dé specialist in totaalrenovaties. Gedurende heel het traject zijn wij uw aanspreekpunt, waardoor een zeer persoonlijke aanpak gegarandeerd is. Naast badkamerrenovatie voeren wij nog vele andere renovatiewerken uit in de regio Wijnegem. Van isolatie tot gevelrenovaties, dakwerken en interieurinrichting, en van centrale verwarming tot elektriciteit en pleister- en schilderwerken. Bent u benieuwd wat wij voor u allemaal kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

DPHousing, uw renovatiepartner !

Uw badkamer is de ideale plaats om tot rust te komen en te genieten van een ontspannend moment voor uzelf. Wij leveren graag een bijdrage aan het bereiken van die fijne, ontspannen sfeer in uw badkamer. DPHousing staat bekend voor zijn persoonlijke begeleiding en service bij renovaties. Ook kwaliteit is onze topprioriteit! Als u ervoor kiest om u badkamerrenovatie in Wijnegem te laten uitvoeren door DPHousing, kan u genieten van een professionele aanpak. Bovendien komt u nooit voor verrassingen te staan, wij bieden namelijk steeds een vaste en correcte prijs.

Bespreek uw plannen met ons

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en naar wat wij allemaal in huis hebben om uw renovatieproject te doen slagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Klik op de contactbutton onderaan de pagina en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wij komen vervolgens graag bij u langs voor een vrijblijvend bezoek om al uw wensen in verband met uw badkamerrenovatie in omgeving Wijnegem te bespreken. DPHousing is uw renovatiepartner met één aanspreekpunt!

Contact Opnemen