Badkamerrenovatie in Deurne
Neem liever een specialist onder de arm!
“De volledige renovatie van onze verdieping was een hele klus en DPHOUSING heeft hiervoor de juiste mensen in huis - het resultaat is spetterend ! ”
Erwin en Martine S. – SCHELLE
Meer referenties

Badkamerrenovatie in Deurne

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partner die uw badkamerrenovatie in Deurne vakkundig en snel uitvoert? Dan bent u bij DPHousing aan het juiste adres. Wij begrijpen dat iedere klant en ieder project uniek is. Daarom luisteren wij naar uw wensen en noden en leveren wij enkel maatwerk. U kan bij ons niet enkel uw badkamer laten renoveren in Deurne, wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het bieden van een totaaloplossing.

Wanneer wij een project voor u uitvoeren, kunt u rekenen op volledige & persoonlijke begeleiding, planning en coördinatie van de werken. Wij regelen alles voor u, van A tot Z, bij uw badkamerrenovatie in Deurne!

Badkamer laten renoveren in Deurne

Wij van DPHousing zorgen er graag voor dat uw badkamer weer de plek wordt waar u tot rust kunt komen, kunt ontspannen en kunt genieten van een moment voor uzelf. Kwaliteit is onze 1ste prioriteit. Ook staan wij bekend om onze persoonlijke service en begeleiding. Wanneer u ervoor kiest om uw badkamerrenovatie in Deurne uit te laten voor door DPHousing, kunt u rekenen op een professionele aanpak.

Door een grote waaier aan materiaalkeuzes en technieken aan te bieden, bieden wij een passende renovatie oplossing, volgens uw wensen en tegen correcte prijs. En omdat wij een vaste prijs hanteren , komt u met DPHousing nooit voor verrassingen te staan!

Over DPHousing

Wie zijn wij? DPHousing is specialist in totaalrenovaties. Omdat wij gedurende het gehele (renovatie)project uw enige aanspreekpunt zijn, kunnen wij een zeer persoonlijke aanpak realiseren. Naast badkamerrenovaties, voeren wij nog vele andere projecten voor u uit. Een greep uit ons aanbod:

 

Ja, ik wil contact opnemen met DPHousing om mijn badkamer te renoveren in Deurne!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met DPHousing. Klik op de contactbutton hieronder en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Wij komen vervolgens graag bij u langs voor een vrijblijvend bezoek om al uw wensen rondom uw badkamerrenovatie in omgeving Deurne te bespreken.

Contact Opnemen