Badkamerrenovatie in Borsbeek
Neem liever een specialist onder de arm!
“We zijn zeer tevreden met de totale make-over van ons gelijkvloers appartement” Kate en Dieter R. – Lier
Meer referenties

Badkamerrenovatie in Borsbeek

Bent u op zoek naar een vakkundige partij die uw badkamerrenovatie in Borsbeek volledig naar uw wens kan uitvoeren? Kom dan kennismaken met DPHousing! Iedere klant en ieder project is uniek voor ons.

DPHousing luistert graag naar uw wensen, adviseert waar mogelijk en komt zo tot de perfecte oplossing voor uw renovatieproject. Wist u dat wij enkel en alleen totaaloplossingen bieden? U kunt rekenen op volledige begeleiding, planning en coördinatie bij uw badkamerrenovatie in Borsbeek!

Waarom DPHousing voor uw badkamerrenovatie in Borsbeek?

  • Totaaloplossingen, wij begeleiden u van A tot Z;
  • Professionele aanpak;
  • Geen verrassingen: wij stellen vooraf een vaste, correcte prijs vast;
  • Maatwerk oplossingen voor iedere klant, iedere wens en ieder budget;
  • Persoonlijke service;
  • Kwaliteit is prioriteit;
  • Vast team met ervaren vakmensen.

 

DPHousing: één aanspreekpunt voor uw renovatie

DPHousing is specialist in totaalrenovaties. Naast badkamerrenovaties, voeren wij nog vele andere projecten voor u uit. Van dakwerken tot keukenrenovaties en gevelrenovaties, en van interieurinrichting tot elektriciteitswerkzaamheden en schilderwerken. Bekijk hier onze realisaties.

Wij zijn gedurende het gehele traject uw enige aanspreekpunt. Hierdoor is een persoonlijke aanpak gegarandeerd en komt u niet voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Contacteer DPHousing

Wilt u meer informatie over DPHousing of onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Klik op de contactbutton hieronder en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Vervolgens komen wij graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend bezoek om al uw wensen rondom de badkamerrenovatie in Borsbeek te bespreken. Wij zijn ook actief in de buurt van Aartselaar, Deurne, Edegem, Hove en Wijnegem.

Voor de perfecte oplossingen voor uw renovatieprojecten, kiest u DPHousing!

Contact Opnemen