Aanbouw woning Antwerpen
Neem liever een specialist onder de arm!
“Alle aannemers kwamen op tijd en werden goed aangestuurd. De keuken is zeer mooi afgewerkt. We zijn tevreden !” Walter & Agnes V.T. – Zurenborg (Antw)
Meer referenties

Aanbouw woning Antwerpen

DPHousing is een vakkundige specialist in totaalrenovaties. Wij realiseren graag op snelle en professionele wijze de aanbouw van uw woning in regio Antwerpen voor u. Bij ons kunt u rekenen op één vast aanspreekpunt gedurende het gehele project.

Wij zorgen voor de volledige begeleiding, planning en coördinatie van het project. Dit maakt een persoonlijke en snelle aanpak mogelijk. DPHousing staat voor u klaar!

Waarom woning laten aanbouwen door DPHousing in Antwerpen?

  • Geen verrassingen: wij stellen vooraf een vaste, correcte prijs vast;
  • Professionele aanpak;
  • Totaaloplossingen, wij begeleiden u van A tot Z;
  • Vast team met ervaren vakmensen;
  • Persoonlijke service;
  • Maatwerk oplossingen voor iedere klant, iedere wens en ieder budget;
  • Kwaliteit is prioriteit.

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk bij realiseren van de droom aanbouw van uw woning in regio Antwerpen? DPHousing staat bekend om het leveren van maatwerk. Bij ons staat u als klant dan ook altijd centraal. Al onze projecten beginnen met een (vrijblijvend) bezoek ter plaatse. Hier bespreken we uw plannen, aanpak, wensen, budget enzovoorts.

Zo weten we zeker dat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Gedurende het project kunt u continu rekenen op duidelijke communicatie en transparantie. Maar ook na afloop van het project blijven wij beschikbaar. DPHousing regelt het voor u, van A tot Z!

Informeer bij DPHousing

Bij DPHousing kunt u terecht voor een breed scala aan grote projecten of combinaties van projecten. Of het nu gaat om uw keuken, badkamer, ramen, deuren, zolder of dak; DPHousing maakt al uw wensen waar! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van de aanbouw van uw woning in regio Antwerpen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Klik op de contactbutton hieronder en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact Opnemen