Badkamerrenovatie
Neem liever een specialist onder de arm!
“We zijn zeer tevreden met de totale make-over van ons gelijkvloers appartement” Kate en Dieter R. – Lier
Meer referenties

Badkamerrenovatie

U bent toe aan een nieuwe badkamer en wilt uiteraard een mooi resultaat? Dan is het niet voldoende om eventjes een ander bad, douche, wastafel en toilet te installeren. Er komt heel wat meer bij kijken. Misschien wilt u het nieuwe ligbad op een andere plaats en droomt u ook van een plafond met LED verlichting ? Of u wilt een stijlvolle inloopdouche installeren? Het vernieuwen van uw badkamer is een project op zichzelf te noemen. Iets waar wij u volledig in begeleiden en waar u bij ons kunt rekenen op ruim 10 jaar ervaring !

Meer voor minder

Als u uw badkamer wilt renoveren zullen wij – samen met u – een lay-out uitwerken van uw droombadkamer, maar steeds zoveel mogelijk binnen de mogelijkheden van uw budget en rekening houdende met wat technisch kan in uw woning. U zult versteld staan dat u met uw budget meer zult kunnen doen dan u oorspronkelijk had gedacht.

Focus op een mooie keuze van badkamer

Een badkamerrenovatie is iets wat je niet elk jaar doet. Daarom is het ook zeer belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Er is zoveel aanbod dat het voor u misschien best wel lastig is om te beslissen in juiste materialen, kleuren, stijlen,  enz.. . Hierover hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken, want u mag hiervoor rekenen op een persoonlijke begeleiding en advies in alle aspecten die aan bod dienen te komen voor uw nieuwe badkamer.

De praktische uitvoering gebeurt door ons team van specialisten onder onze coördinatie. Wij zijn gelegen in Deurne en voeren badkamerrenovaties uit in heel de provincie Antwerpen. Wenst u meer informatie over een badkamerrenovatie in bijvoorbeeld Edegem of Hove? Of wilt u een vrijblijvende afspraak ? Contacteer ons dan via telefoon, mail of via ons contactformulier op de website.

Contact Opnemen